du vet som tisdagar i sig

det är tisdag
du vet som tisdagar i sig.


Jag är inne i en studiedepression och orkar sannerligen inte sätta mig ned och plugga. Det är inte så att jag har alldeles för mycket att göra bara att jag saknar motivation. Hoppas finna den under huvudkudden i natt och attackera onsdagen med lite råg i ryggen. Men jag har fört några skepp i land idag, i alla fall lite praktiskt arbete.


I dag efter en filosofi lektion jag vill glömma bar det ut på staden. Först en stund med Malin och sedan för mig själv. Fyndade på Carlings och snackade länge och väl med snygga Majsan. Så nu är jag en ziphood rikare och endast 199: - kronor fattigare på en tröja som borde gått på 600 +. Efter detta inhandlades semlor som jag och farmor sedan fikade på hemma hos henne. Fick med mig en liten Nisseman hem och sedan stod solosång på schemat. Mycket avkopplande.


Nu laddar jag för imorgon.

- eller försöker i alla fall.


Pussel


intermezzo

Jag är tillbaka och denna återkomst kunde inte vara mer lämplig. Efter ett "intermezzo" av influensor, föreställningar, arbete och godiskrängande är jag tillbaka.
Jag blev då smittad av den beryktade vinterkräksjukan - tack gud!

Sedan i torsdagsmorse har jag legat till sängs, som ett apatiskt objekt. Inte rört mig och försökt till min milda grad att härda ut, idag vaknade jag med lite mera kraft och ska spendera dagen framför lite studier och ikväll ska jag bryta mig ut ur mitt sociala fängelse och träffa Frida. Det vankas hyrfilm och snack - I like.


Så i ett sagoland av snö har jag varit allt ifrån mänsklig och tittat på så mycket film att jag inte visste vilken skådis som var vem. Dessutom har filmer som jag redan sett passerat näthinnan lite för många gånger. Idag har jag ångest över allt jag inte gjorde under lovet, men i hemlighet klappar jag mig själv på axeln för det fina jag uppnått med diktboken. Det ska nog gå i hamn någon gång i mars. Dessutom ordnar sig saker, jag har gått i skolan i snart 12 år, inte fan har jag ramlat ned med ett enda IG och tror fast på att jag fixar allt.


Kanske man borta utrota lite ångest och skrida till verket?

- Kanske inte


P u s s e l