(kommentar överflödig.)

Lördagkväll, det är staden, det är varmt - jag är glad. Började kvällen med Calle och vin i hans hammock i trädgården.
Lyssnade på Spotify, skrattade och åt popcorn. Utgång, Chateau Lounge och "Navid Modiri och Gudarna". Fick Emmas nummer, åt god kebab - somnade sött i sängen.

Söndagmorgon, försover sig till personalmötet, stressar in.
Hör saker jag redan vet
Har ångest för att jag kom sent
Försöker verka positiv

Idag har jag kört följande sträckor
x In till staden för mötet
x Hem för staden efter mötet
x Ut till afterbeachen med Mor, Far och gäster
x In till staden för att lämna nyckel till Louise lägenhet
x Hem till huset igen
x Ut till afterbeachen för att hämta Mor, Far och gäster
x In till staden för att lämna Mor, Far och gäster på Scandic
x Hem igen till huset.

Något säger mig att jag kommer åka in tills taden och tillbaka för att hämta hem Mamma och Pappa också.
Börjar se i kors och tycker att denna söndag luktar mycket mera skunk än förra. Skulle träffat Joel N, men delade inte samma uppfattning om tid och plats - så nu spenderas kvällen i ensamhet hemma. Funderar att beställa hem en pizza, glo en film och låtsas som om jag faktiskt gillar söndagar. Tända lite ljus gå en sväng med Nisse - jag vet inte.
Det är väl lite ett val också, man kunde ju ha planerat dagen bättre, gått upp tid hunnit till mötet, ringt rätt person och träffat någon ikväll. Köpt förslag man tvivlade på och bara varit trevlig. Men jag känner mig lite oförmögen och matt.

Tack Ulrika för smset, hade nog inte haft ett jobb utan det.
och tack Calle för igår, det gjorde att jag överlevde idag.

P u s s e l


tider och sekvenser

Och så börjar man påstå massor med saker man vet med sig är felaktiga. Det är knasigt hur man reagerar för att skydda sig själv. Jag dömer helt enkelt människor för snabbt, utan ge tiden varje ny människa förtjänar få.

Vilka dagar, tider och sekvenser av mitt liv som passerar nu i dagarna. Det är fantastiskt att man kan gå raka vägen från sängen, käka frukost, byta om till badkläder, åka cab till stranden, somna i en solstol och vakna någon nyans rödare. Fast, på något knepigt vis drar sommarkvällarna som är magiska mig ur händerna. Jag vill cykla ut till handikappbadet sent på kvällen för ett kvällsdopp. Dricka lite vin, tända lite ljus och dela en sommarkväll med någon som är fin.

Måndagsklubben är det bästa som hänt mig (eller kanske inte – men ändå). Vilken kväll! Jag har redan börjat planera vad jag ska bära för kläder för nästa tillfälle. Besatt? Ja, tack. Nej, men det var verkligen en pangkväll. Hemkomsten var inte förens 04.00 och när jag gick och la mig hade det precis ljusnat. Joel och Jag förpärlade vid stranden med vin och ruskigt fin fransk musik. För att sedan dansa oss döda på dansgolven. Magiskt!

Och så börjar man påstå massor med saker man vet är felaktiga. Förvisso är idealisering ett brott, men man kanske ska se bakom skalet och finna fina saker i alla fall.
Jag antar att man får vraka och välja, och dessa dagar, tider och sekvenser som passerar får man hålla hårt i.

P u s s e l