American Idiot

på sista tiden har jag levt som i en Amerikansk spelfilm


  • jag har blivit hämtad i bil från mitt hus av en stilig kille
  • jag har ljugit om min ålder
  • jag har haft en "åh-det-är-synd-om-mig" dag och ätit Ben n' Jerrys
  • jag har inte köpt godis utan en chokladkartong
  • jag ska gått in för min utklädnad till festen imorgon så att jag nästan satt mig vid symaskinen.

ok, så det låter som jag spelar den brunhåriga bimbon. Lindsay Lohan kanske skulle spelat huvudrollen. fast, min och Joakims date (jag har blivit hämtad i bil från mitt hus av en stilig kille) slutade i Neverending story och intense godisätande.
idag köps det alkohol och laddas inför fest,
och så pluggar jag lite, faktiskt.

P u s s e l


Min mobil och BR-påse

"Du kan få leta efter den, det stör inte mig" - säger jag med mitt största leende. Men replikationen blir svår.
"Kan inte du göra det?"
och mycket riktigt, inom ett lopp av en halv minut står jag böjd över soptunnan och drar handen i genom "gud vet vad" och känner att jag älskar mitt arbete. Efter ett tags "sakletande" emellan näsdukar, kladdig kola och halvätna godisbitar fiskar jag upp den. En liten lilablå mobiltelefon. 10 åringen formligen rycker den ur händerna på mig och säger "Usch, vad äcklig den är" - jag tänker i huvudet men ler "Usch vad äcklig du är ungjävel!" - Liselott kommer in och säger, "Vafan gör ni? HAHA, en mobil? I soptunnan?" hon är nära på att kissa ned sig och springer mot kassan för att förtälja nyheten. Den lille 10 åringen tittar stött på sin kladdiga mobiltelefon och säger med lågmäld röst "Det där var inte kul".

Highschool Musical stavas sådana här problem.
det är 10 åringar, brudar som är kåta på Zac Efron och pedofiler som går på denna filmen. Det tragiska med min berättelse om 10 åringen är att den är sann, det som är ännu mer tragiskt är att den lille nidingen återvänder inom 10 minuter och säger "Jag glömde min BR påse med plånbok och halsduk i också". Jag ler igen och säger. "Titta i soptunnan, den ligger där"

Jag ska arbeta i morgon också i 12 timmar, och gud nåde den som tappar sin mobil i soptunnan då.

Highschool Musical stavas sådana här problem och för att citera 10 åringen "Det där var inte kul"

P u s s e l


h-o-s-t-l-o-v

Om man inte har några riktiga vänner,
får man titta på Sailor Moon - själv.

sailormoon-nörd


Jag har höstlov, eller i vart fall önskar jag att jag hade det. För jag har tusen saker att göra i skolan. Saker jag önskar jag slapp. Men det har hitintills gått bra i skolan, i alla fall i ämnen som Svenska B och Kulturhistoria A.... Mindre bra i Naturkunskap och Filosofi, tänk vad lärare gör. Det var dock fint att på sista dagen i skolan höra "Vi ses i november!". Fast, trots det känns det som lovet redan är över och vecka 44 har inte ens börjat.

I dag sa jag adjö till en för tiigt höstromans. Det kändes enklast så, jag beslutade mig för att sluta skada mig själv och istället unna sig en ny. Ja, för om kommunikationen mellan två bara delas av en så kan vi lika väl skita i det.


Jag tror jag har skrivkramp, för som du märker skriver jag helt uppfuckade meningar.
tro mig, jag kommer ha tid att uppdatera bloggen i veckan i alla fall...

P u s s e l

...

Det är mycket nu.

Du känner också februari pressen? Jag har så mycket att säga, som jag aldrig fick... När ord inte bär vingar finns det inget hopp.

Fan, om man skulle sova.

Imorgon ska jag vara Onsdags-fin (för det är jag aldrig annars)...
Med boots och allt. Mästerkisen i stövlar liksom.

Du känner också februari pressen? Jag har så mycket att säga, som jag aldig fick...

Fan, vad de är mycket nu.

Imorgon är det onsdag.

Jag ska sova (för det gör jag aldrig annars).

Jag drömmer om boots och allt.

Som jag aldrig fick... Nu

Tisdag hela veckan

Det efterlängtade blogg inlägget är här! Eller mja, Malins efterlängtade inlägg. Som ni kanske förstår är det fredag, jag har precis sett klart "Idol", jag åt gott och tog det väldigt lugnt. För jag har behövt ta det lugnt, men det finns ingen tid till detta. Det har varit SÅ mycket i almanackan, Kim kikade snabb igenom vecka 40, hon suckade och sa, jag vill inte läsa. Jag är som hon glad att den veckan har passerat. Det är dock vecka 41 som har passerat:
Måndagen: spenderades till stor del med söta Joel, vi gjorde stan och shoppade innan kören. Tisdagen: AH! Nej, jag har beslutat att skriva om tisdagen lite längre ned, MEN ACK, det var den bästa dagen i livet. Onsdag: Hej,hej,hej bakisdag, gjorde inte ett smack, Torsdagen: Teatern är mitt liv, det var en hysteriskt bra lektion Fredag: Är som beskriven slut och nu väntar helg.

TISDAGEN DEN 7/10 2008 = STUDENTFEST - KÄNDISTEMA

Okej, jag överdriver inte när jag säger att det är den bästa festen jag varit på. Kvällen började med solosång hos en vikarie, (då Ingmari hade kompledigt). Hon var galen, petnoga och svår. Hon ville att jag skulle agera så mycket i min sång att jag skulle sjunga fult. Men hon tyckte ändå att jag var duktig i slutändan. Med en ICA: Maxi påse i handen vägande 9000 ton styrde jag stegen mot Söder, till Mia. Efter en 30 minuters slitsam promenix från St:Olof till Mias ytterdörr möttes jag av ett helt galet gäng. I dörröppningen ingen mindre än Askungen, Paula. Det blev dock värre när mina ögon snart hamnade på Johanna Kegg, som såg ut som en kopia av Emma Button aka Baby Spice. Kvällens värdinna Geri Haliwell, min paradpartner Hanna Kvarnsäter Mel C, och lilla söta Emily som Posh. Jag skrattade åt deras härliga kostymer men tappade andan när jag fick syn på en mörkbrun brud med stort afro, Melani Brown... Ja, jag vek mig av skratt när jag förstod att där bakom allt hår och teatersmink döljde sig JB; Jessica Björkman. Snart bekantade jag mig med Amy Winehouse, min date Sandy, Byggare Bob och änglar och demoner. Till och med superhjältar som Batman och Spiderman. Efter massor av dricka, Spice Girls konsert, vax i håret och spritspel styrde ett gäng med lite högre promillehalt sina fotsteg mot Penny Lane. Sandy (Klara) passade på att informera äldre damer om hennes nyktra tillstånd och trillade in i bilar och skrattade åt inget. Amy (Josie) brände mig med en cigarett, dansade och la på det härliga fejkleendet som klädde hennes nyfunna karaktär och Mel B skrek "SPICE UP YOUR LIFE" på galet bred Halländsk engelska, medan hon svängde på sitt jättehår. Efter kisspauser i buskar, kära återseenden och bekantskap med Skalman och Tingeling öppnades dörrarna till PennyLane. Studenleget funkade, den första drinken beställdes in och festen kunde börja. Jag dansade i neonljusen, gav skamliga förslag, blev juckad på och pussad på. Det blev helt galet vilt. Boy George var livsfarlig och Prince var snygg. Hutch kostade för mycket och jag fick Jokerns nummer. Ångan steg inne på PennyLane i samma takt som min promillehalt. Vilken natt.

Det känns bra att titta tillbaka, nu vill jag dit igen. Då hade jag ingen ingnagd ångest. Nu sitter jag här med berg jag ska bestiga. Men efter en sådan här kväll kan jag bara le med hela ansiktet. Vet ni vad, jag kommer kunna läsa detta inlägget om och om igen.


P u s s e l


Hunden vomerar

Nisse kräker på favörgolvet
Jag är trött och räknar timmar till höstlovet.
Jag lovar att imorgon kväll, när jag har gjort min svenskaredovisning, haft teoriprovet på Allbäcks, Klippt mig och Hämtat mina nya skor. Så ska jag skriva ett inlägg om både studentfester och bakisdagar. Men inte just nu...

Men den som väntar på något gott!

sönderdag

Söndagar, då infinner sig alltid en ångest - det är väl för att jag förstår att jag inte gjorde allt jag borde gjort i helgen. Jag vet inte, men jag förstår att jag har gjort mycket kul och studerat på tok för lite. I fredag fick jag lite kvällsgäster, filmkväll med käk, det var kanonmysigt! Jag hoppas att maten och sällskapet var till välbehag, och jag hoppas att jag kan vara värd till en liknande träff inom kort. I går, lördags skulle det ha varit fest i Oskarström, men det gick åt pipan. Min hals och mitt huvud tillät mig inte - kanske såhär i slutändan kan det kännas för det bättre. Jag låg hemma och tröståt min morotskaka istället. Nu är det söndag och jag tänker på läxor, arbeten, körkortsteorier och måsten. Jag tackar mig själv också, för att jag presterade såpass bra på Naturkunskapen, vem kunde tro att jag skulle förstå joner och molekyler till sist? Inte jag.

Fast, man får se det från en positiv sida, Engelsk är ju lite paradämne, jag ska fixa provet imorgon. Dessutom har jag tjänat 500 riksdaler i helgen, vi sjöng på Länsförsäkringar, det gick jättebra. Jenny Kallur var på plats, och jag som är kändiskåt var tvungen att få en autograf med mig hem. Hon tyckte jag var duktig. Det var kul! Sedan tog jag mig i kragen och beställde skorna idag. Det känns kanonkul, jag älskar dem. Hoppas bara storleken var rätt nu...

Jag måste ut med Lilleman nu, hittade Lasses "Efter Nattens Bränder" i Cd-havet föressten, äntligen.
Mr Vinterdäck följer med ut alltså!

ps. J A G L Ä N G T A R T I L L T I S D A G S Å J A G D Ö R,
jag får gå på festen med skolans snyggaste brud, : D


P u s s e l


Horrormovie

The murderer


Mitt liv ofta som en skräckfilm, det är jag som är mördaren.