Hemma, vart ligger det någonstans?

Hej, nu är jag hemma från en FANTASTISK resa. Jag kan allvarlig talat inte med ord berätta hur det har varit för just nu sitter jag och bubblar som en bubbelpool med massa härliga känslor. Det har varit en lång dag i en buss idag. Jag är jättetrött och kommer nog att gå och lägga mig snart. Jag vill bara ta tillfället att tacka ALLA mina vänner i Nova Cantica, ni är min familj och utan er skulle jag inte fungera. T A C K
Jag ska försöka skriva ned vad jag gjort alla dagarna och fixa fram lite bilder i morgon, men jag är på tok för trött för att skriva ned allt detta ikväll.

P U S S E L

Kaotisk lycka?

Dagarna som passerar är mycket speciella och bra. Det är något som får mig att bubbla som en söndrig soda streamer hela dagarna i enda. Sedan i tisdags har en mycket förunderlig och speciell vecka passerat, det har varit alltifrån begravningar till utekvällar och jag i min förtrollade värld har liksom hängt på, det har varit smärre fantastiskt. I tisdags var jag hemma, jag kände att världen hade startat en jakt på mitt huvud och ville bryta ned mig, jag hade en sjuk konstig känsla i magen och spenderade större delen av tisdagen i sängen, men den galnaste dagen var den som kom efter min sjukdag, onsdag!

Den började mycket stillsamt i söndrumskyrka, jag sjöng på en begravning. Det var en mycket fin och stillsam begravning och jag gjorde mitt bästa och var mycket nöjd när det hela var över. Efter begravningen åkte jag hem och bytte om och åkte sedan i till skolan efter skoltid. Vi övade snabbt igenom soarén som vi ska framföra v. 15. Det gick smärtfritt fram och jag lämnade skolan och åkte hem, för att sova en stund i soffan. Jag blev väckt vid 18 tiden och gjorde mig i ordning för en fika, ja eller det var så här: Jag hade bestämt mig för att träffa Kim och fika, först skulle jag inom tandläkaren. Jag var hos tandläkaren halv sju och var klar runt hel. Jag blev hämtad av mor och hon körde mig in till stan. Jag ringde Kim och han satt tydligen på Bulls. Självklart så styrde jag kosan dit, men till min stora förvåning var det smygpremiär på uteserveringen vid ett bord fann jag min vän Kim men också, hör och häpna, den söta tjejen på Carlings, Majsan och en annan kollega till henne. Kvällen spenderades med gratis öl på Bulls och ingen verkade fråga mig efter inbjudan eller liknande och jag njöt av en mycket speciell kväll med några öl på sinnet tackade jag för mitt och var hemma runt 12 tiden och sade godnatt till far och mor. Sedan ringde Oskar och vi snackade en stund, det var sjukt mys och jag somnade som en sten efter jag lagt på. OK, onsdag klar

T
orsdag passerade ju bekant igår, det blev skola med Hangover och mjukisbyxor. Det var slapp och jag slutade lite tidigare än vanligt, jag drog med min fröken Levin hem till mitt hus och det spelades tevespel och skrattades. Sedan drog vi in till stan för att gå på Capri, sjukt galet mysigt! Självklart fick vi besök av Fredrik, han hade sina nya fräscha trasor på sig och var full på energi. Kvällen på Capri avslutades med gratis efterrätt och jag blev hämtad av syster på "Hemmakväll" och en film hyrdes hem. Nu är det långfredag, och den har varit kort. Lunch hos Mormor, snabbt inom Farmor som gav oss påskägg och hem. Nu är jag här och hör ständiga klagorop från nedervåningen, DET ÄR SÅ SKA DET LÅTA! KOM NER! Jag antar att jag får styra kosan mot nedervåningen.

Snart är jag i Italien, då kan jag glömma allt vad snöslask heter!

P u s s e l och på återseende inom en SNAR framtid  ; D


I'm your friend too, Mister Todd

På något sätt skulle vi kunna likna det vi påhopp och på ett annat ett mindre vänligt sätt att visa intresse, Josefine Lisehamn, den var till dig. Det är Torsdag idag, det måste bara bekräftas som den sämsta dagen på veckan, schema är som följer:

x Historia
x Svenska
x Matte
x Spanska
och som grädde på moset, så är dagen slut vid 16 tiden. Lycka i sin renaste form? Skulle inte tro det. Hursomhelst, dagen var inte totalt misslyckad, ni kan nämligen denna dagen strycka bort spanska på schemat, och glädjs, dagen blir så mycket mer överkomlig. För att sedan lysa upp dagen lite extra blev det en fika tsm med: Jessica, Alexander och Johanna, micket trevligt. Det resulterade självklart i shopping senare och ett linne införskaffades för 150 riksdaler, en summa jag kan lägga ut utan att känna någon skuld : D

Snart, så snart att det har börjat klia i fingrarna, snart kan jag skrika I T A L I E N! Ih, jag är så peppad och efter mitt och Joels peppsnack i går kväll så är jag galet mer pepp än innan, peppad som peppe eng pepp typ : D. Det ska bli jätteroligt och jag vill verkligen åka utomlands, nya kulturer och nya erfarenheter, det känns helt rätt i tiden, och jag kommer vara så nöjd. Dessutom har Maja lovat att vara tönt med mig en hel dag : D, det blir Gardaland, nöjesfält molto, vi ska ha med skabbkläder och SPRINGA som teddybjörnar på heroin inne på fältet, en HEL dag. Och alla konserter etc, lever man inte ett fantastiskt liv så säg!

Nu blir det sängen tror jag, måste ladda inför teatern i morgon, ska läsa igenom manuset en sista gång.

Sov sött nu : D

P u s s e l



Billigt, billigt.

Det var någon gång när jag var åtta, jag minns gråten i halsen och den panikångest som infann sig då. Tänk dig själv, jag skulle bara springa ifrån mormor i två sekunder för att hitta mamma. Självklart när jag lämnat mormor och inte hittat mamma återvände jag, logik saknade jag inte. Det verkade dock mormor göra, som lämnade platsen och jag var nu förlorad till intet, okej, kanske inte, men så gott som. Det är ett otroligt stort ställe, jag var nära att tappa bort mig idag också, fast inget minne består som detta minnet med den randiga tröjan och den bortsprunga grabben. Ja, att tappa bort sig på Gekås var verkligen en skräck, jag var men fortfarande, jag gillar inte den förbannade butiken, men någonting i mig sa igår att: "Vafan, nya kalsonger, strumpor, linnen och kanske till och med någon snygg ny tröja är väl aldrig fel". Jag skulle verkligen tänkt på ett annat sätt.

Yes, jag har varit i Ullared på Gekås idag. Det var till en början helt ok, och det gjorde inte så mycket att det var obotligt tråkigt, jag är rätt nöjd att jag rymde trots allt det där. Jag somnade självklart i bilen dit och hem. Jag älskar att somna i bilen och vakna som en krossad tomat och känna att kroppen värker på ALLA ställen. Nej men seriöst, det är väldigt härligt att powernappa ibland.

Nu blåser det galen storm härute och min dörr knarrar mer än någonsin, jag har verkligen ont i nacken sedan bilfärden och borde egentligen inte klaga, det är trots allt självvållat. Jag fick reda på att jag ska sjunga på en begravning, det blir "Himlen är Oskyldigt Blå" och "För Kärlekens Skull", det blir säkert kanon och övning står på schemat. Jag äter plopp med kaffelatte smak, fan, det är så äckligt och bör inte ens provas, inte ens för 5 kronor från Gekås.

Nu blir det sängen, jag är oförmögen att sitta uppe längre, mina ögon svider.

PUSSEL

"Vi Kommer att Dö Samtidigt"

Att vakna klockan 13:00 på en tisdag och vara helt ledig, det är något som man sällan upplever. Jag har stängt av mina element på rummet, öppnat alla fönster, det blåser halv storm härinne och säkert pumpar ur mina högtalare. Det känns som om detta blir en bra dag, till klockan 16 ska jag bara ta det EXTREM lugnt, skiter i svenskan, skiter i spanskan, skiter i matten. Idag är det bara jag. Jag är så pepp att det bubblar i hela magen, och trots att jag pajar allting i min närhet så är denna dagen mer värd än någon annan denna veckan.

Helgen var kanon, verkligen kanon. Festen hos Fidde var DUNERBAR, fikan i Lördags var jättemysig, bubbel. Lördagskvällens arbete gick dunderbra, jag fick bara -1 i diff och i söndags blev det övningskörning och en jättetrevlig stund hos Joakim, Dreamcast och annat trams, TACK.

Måndag var precis som vilken måndag som helst, kören och skolan. En mycket bra dag, lugn och melodisk. I dag har jag bara vaknat till underbar musik, dagens låtlista:

"Vi Kommer att Dö Samtidigt" - Säkert
"Så mycket bättre" - Ted Gärdestad
"If You Want To Sing Out, Sing Out" - Cat Stevens
"Och Jag Grät Mig Tills Sömns" - Säkert
"Collide" - Howie Day
"Du Kanske var På Holmön" - Säkert
"Någon Gång Måste Du Bli Själv" - Säkert

Säkert dominerar min lista, men låtar som "If You Want To Sing Out, Sing Out"  och "Collide" måste få vara med idag. Nu blir det en sväng ute, med Nisse och kameran  c(  :

P U S S E L